Europarlamentarka Biljana Borzan donirala dječje pidžame Općoj bolnici Virovitica

Europarlamentarka Biljana Borzan donirala dječje pidžame Općoj bolnici Virovitica

Zastupnica u Europskom parlamentu Biljana Borzan donirala je 300 dječjih pidžama Rodilištu i Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Virovitica. Novac namijenjen promociji zastupnika iskoristila je za kupnju pidžama za novorođenčad te djecu do godine dana starosti koje su kao potrošna roba neophodne dječjim odjelima.

„Europski parlament svake godine zastupnicima daje novac za promociju, koji većina iskoristi za promidžbene materijale, letke, knjižice o njihovom radu i sl., a ja sam se odlučila za ovakve donacije jer sam u komunikaciji s ljudima shvatila da je to bolnicama potrebno. Europski parlament ovakve stvari financira ako su u skladu sa socijaldemokratskim vrijednostima jer sam ja u tom klubu zastupnika i iako im je najlakše kada izradite promidžbene materijale, oduševili su se ovom idejom. Znam da je ovo nešto što uvijek dobro dođe, često siromašnija djeca nakon rođenja u tim pidžamicama i izlaze iz bolnice“ kazala je Biljana Borzan.

Pamučne pidžame koje se lako održavaju pa su zbog toga idealne za bolničke uvijete, izradila je hrvatska tvrtka, a osim virovitičkoj bolnici, ukupno 2500 pidžama donirano je i bolnicama u Osijeku, Čakovcu, Vinkovcima i Koprivnici.

„Jako lijepa gesta naše europarlamentarke, socijaldemokratkinje, zahvaljujem joj se što je prepoznala potrebe naše bolnice“ kazala je prilikom preuzimanja donacije sanacijska upraviteljica Opće bolnice Virovitica dr.sc. Marijana Živko.

 • JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE KAMATA NA STAMBENE KREDITE
  JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE KAMATA NA STAMBENE KREDITE
  Opširnije
 • Prijava djeteta putem e-Građana
  Prijava djeteta putem e-Građana
  Opširnije
 • Odluka o izboru kandidata za radno mjesto radnik na razvoženju hrane 2
  Odluka o izboru kandidata za radno mjesto radnik na razvoženju hrane 2
  Opširnije
 • Odluka o poništenju odluke o izboru kandidata
  Odluka o poništenju odluke o izboru kandidata
  Opširnije
 • Odluke o izboru kandidata za specijalizacije po Natječaju od 8. studenog 2019. godine
  Odluke o izboru kandidata za specijalizacije po Natječaju od 8. studenog 2019. godine
  Opširnije

Tagovi