Ministar zdravlja Dario Nakić u posjetu OB Virovitica

Ministar zdravlja Dario Nakić u posjetu OB Virovitica

Ministar zdravlja doc.dr.sc. Dario Nakić, dr.med. u pratnji vršitelja dužnosti ravnatelja Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje mr.sc. Fedora Dorčića, dr.med. i suradnika, posjetio je Opću bolnicu Virovitica.

U krugu bolnice dočekali su ga obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, univ.spec.oec., predsjednik Upravnog vijeća OB Virovitica Igor Andrović, dipl.oec. i ravnateljica bolnice Mirjana Peček,  mag.oec. Održan je radni sastanak kojemu su također bili nazočni županijska pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Melita Sirovica, dipl.oec. i ravnatelji županijskih zdravstvenih institucija prim.mr.sc. Miroslav Venus, dr.med. i Marijana Banjavčić, dipl.iur.

Tema radnog sastanka je bila prezentacija projekata „Opremanje operacijskog bloka, centralne sterilizacije i JIL-a u sklopu razvoja dnevne kirurgije Opće bolnice Virovitica“ i „Opremanje dnevnih bolnica Opće bolnice Virovitica“. Projekt je prezentirao Darko Čupen, dr.med. koji je tom prilikom istakao da će se projekt „Dnevne bolnice“ prijaviti na natječaj „Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama" te se planira sredstvima iz europskih fondova izgraditi „Dnevnu bolnicu“ ukupne vrijednosti oko 20 milijuna kuna, čime bi se značajno podigao zdravstveni standard za stanovnike Virovitice i cijele Virovitičko-podravske županije, ali i područja koji gravitiraju virovitičkoj bolnici.

Nakon radnog sastanka ministar zdravlja dr.sc. Dario Nakić, dr.med. je u pratnji domaćina obišao prostore i vidio uvjete u kojima se sada odvija rad dnevnih bolnica i prostore u novoj zgradi koji će se opremiti kroz ovaj projekt sredstvima iz EU fondova.

 • Obavijest o razgovoru za radno mjesto prvostupnik medicinsko laboratorijske dijagnostike
  Obavijest o razgovoru za radno mjesto prvostupnik medicinsko laboratorijske dijagnostike
  Opširnije
 • Poziv na razgovor za radno mjesto prvostupnik sestrinstva
  Poziv na razgovor za radno mjesto prvostupnik sestrinstva
  Opširnije
 • Poziv na razgovor za radno mjesto medicinska sestra medicinski tehničar
  Poziv na razgovor za radno mjesto medicinska sestra medicinski tehničar
  Opširnije
 • Obavijest o testiranju za radno mjesto prvostupnik sestrinstva, med. sestra med. tehničar, prvostupnik med. lab. dijagnostike i farmaceutski tehničar
  Obavijest o testiranju za radno mjesto prvostupnik sestrinstva, med. sestra med. tehničar, prvostupnik med. lab. dijagnostike i farmaceutski tehničar
  Opširnije
 • Obavijest o razgovoru za radno mjesto spremačica
  Obavijest o razgovoru za radno mjesto spremačica
  Opširnije

Tagovi