Opća bolnica Virovitica ponovno ima Odjel za psihijatriju

Opća bolnica Virovitica ponovno ima Odjel za psihijatriju

Dana 03.04.2017. nakon dvije godine ponovo je otvoren Odjel psihijatrije Opće bolnice Virovitica koji je od travnja 2015.g bio zatvoren zbog nedostatka liječnika.

Uz ravnateljicu virovitičke Opće bolnice Mirjanu Peček, mag.oec. i predsjednika Upravnog vijeća Igora Androvića, dipl.oec., svečanosti otvorenja nazočili su saborski zastupnik Josip Đakić, obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, dipl.oec., gradonačelnik grada Virovitice Ivica Kirin, dipl.ing., gradski pročelnik Marijo Klement, ing.građ., pročelnica Ureda župana Jasna Abramović, dipl.iur., ravnatelj Doma zdravlja VPŽ-a mr.sc., Igor Fazekaš, dipl.oec., ravnateljica Zavoda za hitnu medicinu Marijana Banjavčić, dipl.iur., ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Sveti Rok mr.sc. Miroslav Venus, dr.med.

Ravnateljica bolnice Mirjana Peček, mag. oec. predstavila je liječnike i vanjske suradnike koji će raditi u novootvorenom odjelu te naglasila da Uprava bolnice ovom prilikom pokazuje da su interesi pacijenata na prvom mjestu.

Uz voditelja odjela Snježanu Karničnik, dr. med. spec. psihijatrije, subspec. biologijske psihijatrije; dr. sc. Sanea Mihaljević, dr.med.,spec. psihijatrije; Valentina Maganić, dr.med., o pacijentima skrbiti će tri vanjska suradnika koja dolaze iz Našica – Snježana Vondraček, dr. med., specijalist psihijatrije; Božidar Popović, dr. med., specijalist psihijatrije i Tomislav Pavlović, dr. med. specijalist psihijatrije.

Zgrada u kojoj se nalazi Odjel za psihijatriju adaptirana je sredstvima bolnice, a kapacitet joj je 16 ležajeva. Renovirani su zidovi, skidana je žbuka, obnovljeni su podovi, a kreveti su iz donacije. Ukupno je utrošeno približno 50 tisuća kuna.

Na kraju ravnateljica Mirjana Peček, mag.oec. zahvalila se svima koji su pomogli da se ponovo otvori odjel što će omogućiti liječenje pacijenata u našoj bolnici i županiji na zadovoljstvo svih nas.

 • Natječaj za specijalizacije – Odluka o izboru kandidata
  Natječaj za specijalizacije – Odluka o izboru kandidata
  Opširnije
 • Natječaj za specijalizacije – lista pristupnika i poziv za razgovor
  Natječaj za specijalizacije – lista pristupnika i poziv za razgovor
  Opširnije
 • Energetska obnova zgrade Uprave Opće bolnice Virovitica
  Energetska obnova zgrade Uprave Opće bolnice Virovitica
  Opširnije
 • Odluka o izboru kandidata za radno mjesto psiholog - određeno puno radno vrijeme
  Odluka o izboru kandidata za radno mjesto psiholog - određeno puno radno vrijeme
  Opširnije
 • Odluka o izboru kandidata za radno mjesto psiholog - neodređeno puno radno vrijeme
  Odluka o izboru kandidata za radno mjesto psiholog - neodređeno puno radno vrijeme
  Opširnije

Tagovi